SAKs lokalförening i Södertälje

Välkomna till SAKs lokalkommitté i Södertälje!

Vår lokalkommitté omfattar förutom Södertälje med omnejd även Södermanland och delar av Östergötaland. Totalt har vi drygt 200 medlemmar. Vår styrelse består av 8 personer, varav 4 ungdommar med bakgrund från Afghanistan. Om du är intresserad av vårt arbete så är du välkommen att ta kontakt med oss.

Våra huvuduppgifter är att sprida kunskap om Afghanistan och samla pengar till vår biståndsverksamhet i Afghanistan. Detta gör vi till exempel genom studiecirklar och utställningar.

Föreningsuppdateringar

SAKs lokalförening i Dalarna

SAK-rapporten 25 april

SAK-rapport 15 mars

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

Pågående och kommande händelser

Årsmöte SAK Södertälje 2023

Evenemang Välkomna till årsmöte för SAK Södertälje. VI kommer gå igenom verksamheten för 2022 och planen för 2023. Dessutom ska vi välja styrelse, revisor m.m. Vi träffas hemma hos Mari och Hasse Björkbyvägen 8 tisdagen 28/3 kl 18.30. Efter den formella delen fikar vi och diskuterar situationen i Afghanistan eller något annat som vi tycker är […]

Anna Ek föreläser

Evenemang Vad händer i Afghanistan?Anna Ek Sverigechef för Svenska Afghanistankommittén berättar om situationen i Afghanistan efter talibanernas maktövertagande, speciellt om flickor och kvinnors situation.Fri entré men boka gärna plats via biblioteket. Se också:https://bibliotek.sodertalje.se/evenemang/-/categories/348068

SAK Stockholm, Södertälje och Uppsala deltar i 2022 års Världens Barnkampanj. Bidra du med!

Evenemang Årets Världens Barn-insamling går till arbetet för barn och unga med funktionsnedsättningar i Afghanistan!  SAK arbetar sedan länge med att barn och unga med funktionsnedsättning ska vara en del av samhället. En delaktighet baserad på samma villkor som alla andra men också möjligheten att få styra, välja och leva på det sättet som man själv […]