Uppsala årsmöte 2020

SAKs lokalförening i Uppsala

Välkommen till Svenska Afghanistankommittén i Uppsala!

SAK i Uppsala är en av Svenska Afghanistankommittén äldsta lokalkommittéer och har idag över 300 medlemmar. Vårt syfte är att sprida kunskap om SAK och förhållandena i Afghanistan samt bedriva insamling. Vi är en liten aktiv styrelse som anordnar möten och aktiviteter.  Vi välkomnar nya och gamla medlemmar till alla våra aktiviteter och hoppas att just du vill vara med. 

Vill du engagera dig i föreningen är du varmt välkommen att skriva till oss uppsala@sakforening.se 
Varmt välkommen till Uppsala lokalförening! 

Hälsningar

Lina Mälberg
Ordförande SAK Uppsala

Aktuellt från lokalföreningen

SAKs lokalförening i Dalarna

SAK-rapporten 25 april

SAK-rapport 15 mars

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

Välkommen på SAKs lokalförening i Uppsalas årsmöte 2023!

SAKs lokalförening i Uppsala När: Torsdag 23 mars kl 18  Plats: ABF Uppsala, S:t Persgatan 22, Uppsala Reflektioner från styrelseresa till Afghanistan november 2022 Vi inleder kl. 18.00 med att höra Annika Schabbauer och Lars Wennberg reflektera kring sin styrelseresa till Afghanistan hösten 2022, efter samtalet följer årsmötet för medlemmar i Uppsala lokalförening. Årsmöteshandlingarna ser du på denna sida. Välkomna! Hälsningar, […]

Pågående och kommande händelser

Talibaner, Sharia och kvinnors rättigheter.

Evenemang Lina Mälberg är en av årets mottagare av Svenska Afghanistankommitténs solidaritetspris samt ordförande för SAKs lokalförening i Uppsala. På detta seminarium kommer Lina berätta om talibanernas  förståelse av Sharia och deras kvinnosyn. Lina har nyligen slutfört sin Masteruppsats i mänskliga rättigheter på detta ämne. Medverkar gör även Klas Bjurström, Senior rådgivare på Svenska Afghanistankommitten. Han […]

SAK Uppsalas årsmöte

Evenemang Välkommen till SAK Uppsalas digitala årsmöte!

Årsmöte i SAKs lokalförening Uppsala

Evenemang Välkommen till lokala årsmötet i Uppsala!