Skolflickor byskola

De här barnen går i tredje klass i en byskola i Gharib Bacha. Foto: Niclas Ericsson

Förnya ditt medlemskap eller bli medlem nu!

Ditt medlemskap är viktigt för SAK. Som medlem bidrar du till ett fortsatt starkt engagemang i Sverige för Afghanistans folk och stödjer verksamheten i Afghanistan. Vi vill fortsatt ha dig som medlem 2022. Förnya ditt medlemskap redan idag!

Blir du medlem idag får du medlemskap för 2022 på köpet!

Varför bli medlem i SAK?

Efter talibanernas maktövertagande har det internationella biståndet till Afghanistan stoppats. Det afghanska folket befinner sig i en mycket svår situation med utbredd fattigdom mitt i en pandemi. Vi i SAK fortsätter jobba vidare och kommer aldrig att överge det afghanska folket. Vårt uppdrag att ge människor makt över sin egen utveckling och sina liv blir ännu viktigare med det nya läget i landet.

Genom att bli medlem visar du ditt stöd för det viktiga arbete SAK bedriver i Afghanistan. Du får också möjlighet att själv bidra genom att sprida information och insamlingsarbete.

99 % av SAKs anställda är afghaner i Afghanistan. Vi vill stötta lokalbefolkningen att själva bygga sina samhällen och bedriva effektivt utvecklingsarbete.

SAK är solidariskt med Afghanistans folk och arbetar för de mest utsatta, ditt medlemskap visar att du också bryr dig.

Många medlemmar ger styrka

Många medlemmar ger oss legitimitet och är ett uttryck för solidaritet med civilbefolkningen i Afghanistan. Som medlem är du med och stödjer en av Sveriges bästa och viktigaste medlemsorganisationer. Som medlem kan du också påverka hur SAK arbetar internt samt påverka och skapa opinion att Sverige fortsätter stödja Afghanistan.

Som medlem får du vår fina och informativa tidning Afghanistan-nytt och har möjlighet att engagera dig lokalt i Sverige och träffa andra engagerade.

Du kan enkelt bli medlem genom att swisha 280 kr för vuxen, (120 kr om du är under 25 år, student eller familjemedlem) till 900 7808 och skriv din e-postadress i meddelandefältet. Vi behöver dig!

Om du inte vill använda swish kan du betala medlemsavgiften med kort här.

PS! Tipsa gärna en vän om att också bli medlem.

Etiketter

MedlemmarSAK