Föreningsuppdateringar

Välkomna på SAKs lokalförening i Göteborgs årsmöte!

Evenemang Lokalt Årsmöte Svenska Afghanistankommitténs lokalförening i Göteborg den 9/3 2024 klockan 10-12.

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

Välkommen på SAKs lokalförening i Göteborgs årsmöte 2023!

Evenemang Hej och välkomna till vårt Årsmöte. Förutom de viktiga årsmöteshandlingar blir det fika och Abdul  Toryalay informerar om situationen i Afghanistan. Det äger rum lördagen den 4/3 kl 15-17 på Göteborgs Litteraturhus. Det vore kul att se er där och informera om situationen i Afghanistan och berätta om vad som är på gång i lokalföreningen. […]

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

Women! Life! Freedom! Samtal mellan två aktivister

Evenemang Torsdag den 9 februari kl 18:30 Göteborgs litteraturhus, Heurlins plats 1, 41301 Göteborg  Välkomna på ett samtal mellan två aktivister; Najiba Sanjar från Afghanistan och Elnaz Naziri från Iran. I de båda länderna har förtrycket ökat och fortsätter att öka mot kvinnor – kom och hör två mycket kunniga personer om situationen för kvinnor i […]

SAK logga utan text

Evenemang Women Life Freedom Samtal mellan 2 aktivister: Najiba Sanjar från Afghanistan Elnaz Naziri från Iran Om kvinnors rättigheter i Afghanistan och Iran