Testamentera

Hjälp oss i vårt viktiga arbete och få ett kostnadsfritt testamente på samma gång!

Svenska Afghanistankommittén samarbetar med den juridiska digitaltjänsten Jurio. På deras hemsida kan du upprätta ett skräddarsytt testamente på under 15 minuter – var och när det passar dig.

Det bästa av allt: när du inkluderar Svenska Afghanistankommittén som en av förmånstagarna i din sista vilja blir hela testamentet gratis! Det finns ingen nedre eller övre gräns för hur stor summan du ger till SAK kan vara. Har du redan ett testamente sedan tidigare men vill ändra det? I det nya testamentet du skapar med Jurio framgår det att det nya ersätter det gamla, så att det inte råder tvivel om vad din önskan är. Kom igång direkt här!

Stöd SAK och få ett gratis testamente från Jurio.

När du stödjer SAKs arbete genom att testamentera pengar, aktier, fondmedel, fastigheter eller annat kan du göra en verklig skillnad. Gåvorna är befriade från skatt på ränteintäkter, aktieutdelningar och realisationsvinster. Ett testamente är ett viktigt dokument. Det behöver inte vara komplicerat, men det finns vissa formkrav för att ett testamente ska vara giltigt. den juridiska digitaltjänsten Jurio eller en advokat kan hjälpa dig med det.

Amina och hennes vänner har genom SAK fått tillgång till rent vatten.

SAK är medlem i Giva Sverige. Där finns svar på de vanligaste frågorna kring hur man testamenterar till en ideell organisation och du kan även få en kostnadsfri mall.

I vår informationsfolder kan du läsa mer.

Om du har frågor, kontakta Monica Eriksson, ansvarig testamenten. E-post