Visa att ditt företag gör skillnad

Det finns många sätt att stödja oss på. Antingen som en enskild aktivitet eller som ett långsiktigt samarbete. Tillsammans kan vi hitta den samarbetsform som passar ditt företag bäst.

Sökes: orädd företagspartner

Vi söker samarbetspartners som brinner för förändring och som vill göra riktig skillnad! 

Att skapa förändring tar tid. Det kräver envishet och långsiktigt arbete.

Under snart 40 år har vi arbetat för att ge de mest utsatta i Afghanistan en chans att skapa sig ett bättre liv. Genom att utbilda, skapa säkrare hälsovård, öka möjligheterna till självförsörjning och bygga ett mer jämställt samhälle.

Nu söker vi envisa, orädda och hängivna företag. Som vill vara med och skapa förändring tillsammans med oss. Och som vågar stå upp för Afghanistan, och kämpa för att ge människor makt över sin utveckling och sina liv genom ökad jämställdhet och social rättvisa. 

Vad ni får ut av ett samarbete

Vi hjälper till att skräddarsy projekt utifrån er verksamhet, om det t.ex. är något område ni brinner extra mycket för eller om det finns något mål som vi kan hjälpa er uppnå.

Vi ger er en chans att vara med från start i ett konkret projekt – få kontinuerliga uppdateringar för att få se projektets utveckling (bild/video-material, kanske även åka dit och delta på plats?)

Exakt hur samarbetet och hur ni vill delta anpassas efter era behov och er kapacitet. 

Vi kan erbjuda föreläsningar och utbildning för personal – som en del av hållbarhetsarbete. För att visa på genuint engagemang och mod inifrån er verksamhet. Vi bidrar även gärna med material som ni själva kan använda tillsammans med er personal. 

Kontakta oss

Elisabeth Ramerius,
Insamlingsansvarig

Telefon: +46 8 545 818 52
E-post: elisabeth.ramerius@sak.se