Föreningsuppdateringar

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

Föredrag om Afghanistan och SAKs verksamhet

Evenemang Hej medlem i Växjö! Svenska Afghanistankommittén i samarbete med studieförbundet Sensus i Växjö, Östra Götaland bjuder till ett föredrag om det aktuella politiska läget i Afghanistan och om Svenska Afghanistankommitténs viktiga verksamhet i Afghanistan. Föreläsare: Enayat Adel, föreningshandläggare på SAK. Föredraget kommer hållas digitalt i Zoom.  Anmäl dig till enayatullah.adel@sak.se för att få länk till […]

INSTÄLLT FÖREDRAG OCH ÅRSMÖTE

Evenemang Hej SAK medlem i Växjö och omnejd! För att förebygga smittspridningen av coronaviruset ställer vi in föredrag och årsmöte. De av er som är intresserade att delta på årsmötet via skype skriv till mig sahar_ros2004@hotmail.com.  Härmed kallas du lokalt årsmöte samt ett föredrag med Enayat Adel, föreningshandläggare på Svenska Afghanistankommittén som kommer att berätta om den […]