Föreningsuppdateringar

SAK-rapporten 25 april

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

SAKs lokalförening i Dalarna SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

Föredrag om Afghanistan och SAKs verksamhet

Evenemang Hej medlem i Växjö! Svenska Afghanistankommittén i samarbete med studieförbundet Sensus i Växjö, Östra Götaland bjuder till ett föredrag om det aktuella politiska läget i Afghanistan och om Svenska Afghanistankommitténs viktiga verksamhet i Afghanistan. Föreläsare: Enayat Adel, föreningshandläggare på SAK. Föredraget kommer hållas digitalt i Zoom.  Anmäl dig till enayatullah.adel@sak.se för att få länk till […]

INSTÄLLT FÖREDRAG OCH ÅRSMÖTE

Evenemang Hej SAK medlem i Växjö och omnejd! För att förebygga smittspridningen av coronaviruset ställer vi in föredrag och årsmöte. De av er som är intresserade att delta på årsmötet via skype skriv till mig sahar_ros2004@hotmail.com.  Härmed kallas du lokalt årsmöte samt ett föredrag med Enayat Adel, föreningshandläggare på Svenska Afghanistankommittén som kommer att berätta om den […]

Årsmöte SAK Växjö

Evenemang Välkommen till årsmötet i Växjö

Årsmöte Växjö

Evenemang Kallelse till årsmöte med Svenska Afghanistankommittén,
Växjö lokalkommitté
Tid Torsdagen den 16 mars 2017 kl 18.30
Plats Sensus studieförbund, Norrgatan 15, Växjö
(ingång inne på gården, hiss innanför dörren vid lastbryggan till vänster, tredje våningen, eller trappor längre in i gången)