Föreningsuppdateringar

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

SAK Vänersborgs digitala årsmöte 30 mars

SAKs lokalförening i Vänersborg Hej medlem i SAK Vänersborg! Härmed kallas du till vår årsmöte! Mötet hålls digitalt på Zoom! Länken till mötet finns i bifogade kallelsen! Före själva årsmötesförhandlingarna blir det ett högaktuellt föredrag med bilder: Vad händer med mänskliga rättigheterna i Afghanistan med Talibanerna vid makten? Välkommen att höra Enayat Adel berätta om läget i Afghanistan och […]

FN dagen och föredrag om Afghanistan

Evenemang Hej medlem! Välkommen till FN dagen och föredrag om Afghanistan kl 14-15 den 24 oktober. På Bohusläns Museum tillsammans med Uddevalla FN-förening kommer vi dessutom att uppmärksamma SAK vid FILMIS visning av filmen FLYKT kl 16.00. Vi kommer att dela ut AfghanistanNytt, sälja saffran och samla in pengar i bössa/Swish. Varm välkommen! Hälsningar Lennart Olsson  Ordförande […]

Vänersborg årsmöte och föredrag om Liv och livsmönster i Afghanistan

Evenemang Hej medlem! Välkommen till SAK Vänersborgs digitala årsmöte!  Före årsmötesförhandlingarna kommer journalisten Börje Almqvist, att hålla ett föredrag med fantastiska bilder om:  ”Liv och livsmönster i Afghanistan – i en föränderlig värld”. Börje har varit i Afghanistan åtskilliga gånger. Första gången 1976. Han arbetade drygt 5 år för Afghanistankommittén i Afghanistan under och efter talibanstyret. Han […]

INSTÄLLT ÅRSMÖTE OCH FÖREDRAG AV ANDERS FÄNGE

Evenemang Hej medlem!
För att förebygga smitspridningen av Coronaviruset ställer vi in det fysiska årsmötet. Vi återkommer med förslag på ett digital årsmöte.
Mvh
Lennart Kotsalainen