Föreningsuppdateringar

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

Föredrag om Afghanistan och SAK i Östersund

SAKs lokalförening i Sundsvall Hej medlem! Välkommen till ett föredrag med Enayat Adel, föreningshandläggare på SAK som berättar om läget i Afghanistan, om kvinnors situation och SAKs verksamhet i landet. När: Torsdag 28 april kl.19Var: Studiefrämjandet, Storgatan 34, Östersund ellerZoom: https://us02web.zoom.us/j/82405908542?pwd=UTRQOGYzbkdJbDFDcVBTOWZjY2crdz09Kontakt: Ulla, 0734996041 ullalandenmark@telia.com Smakprov och försäljning av afghansk mat kommer finnas på plats. Eventet arrangeras av CivUM-nätverket & […]

Med Talibanerna vid makten, vad händer nu?

Evenemang Hej och välkommen till ett föredrag om läget i Afghanistan och SAKs verksamhet! Utvecklingsbistånd från utlandet har stoppats, en humanitär katastrof hotar. Vad vill talibanerna? Vad händer med hälsovården? Med flickors och pojkars skolgång? Kan Svenska Afghanistankommitténs verksamhet i landet fortsätta? Regeringens skolor? Får de hungrande hjälp? Lyssna på och samtala med Enayat Adel från […]

Föredrag om Afghanistan och öppet styrelsemöte

Evenemang Välkommen till SAK Sundsvalls öppna styrelsemöte och föredrag om Afghanistan!

Föredrag samt årsmöte

Evenemang Sundsvalls Afghanistankommitté bjuder medlemmar och andra intresserade till föredrag och årsmöte 17 mars kl 18 på ABF, Östra Långgatan 17, Sundsvall