Föreningsuppdateringar

Årsmöte SAK Södertälje 2024

Evenemang Välkomna till årsmöte för SAK Södertälje. Vi kommer gå igenom verksamheten för 2023 och planen för 2024. Dessutom ska vi välja styrelse, revisor m.m. Vi träffas hemma hos Mari och Hasse Björkbyvägen 8 tisdagen 26/3 kl 18.30. Efter den formella delen fikar vi och diskuterar situationen i Afghanistan eller något annat som vi tycker är […]

Filmaffisch för Osynliga flickan

SAK bjuder in till filmvisning av Osynliga flickan

Evenemang Den Osynliga flickan har något att säga om Afghanistan, om hur kvinnor och flickor tvingas leva under talibanerna. SAK bjuder in till filmvisning på Folkets Bio Zita i Stockholm.

Utbildning i Afghanistan

Evenemang Utbildning i Afghanistan har haft en krokig väg det senaste halvseklet och även framtiden är osäker.Om detta kommer Pia Karlsson att berätta. Pia är styrelseledamot i SAK med mångårig erfarenhet av utbildning i olika länder inklusive Afghanistan. Bibliotekets hörsal i Södertälje är platsen för föreläsningen. Fri entré.

Utställning Afghanska klassrum

Evenemang Välkomna till Södertälje stadshus. Där visas utställningen ”Afghanska klassrum” under tiden 6/11 – 17/11. Utställningen består av foton från olika afghanska klassrum samt information om Afghanistan och SAK. Fotograf är Kajsa Waaghals.

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

Årsmöte SAK Södertälje 2023

Evenemang Välkomna till årsmöte för SAK Södertälje. VI kommer gå igenom verksamheten för 2022 och planen för 2023. Dessutom ska vi välja styrelse, revisor m.m. Vi träffas hemma hos Mari och Hasse Björkbyvägen 8 tisdagen 28/3 kl 18.30. Efter den formella delen fikar vi och diskuterar situationen i Afghanistan eller något annat som vi tycker är […]

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.