Föreningsuppdateringar

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

Välkommen på SAK Malmös årsmöte 2023!

SAKs lokalförening i Malmö Brist på engagemang, intresse och kreativitet i föreningslivet är något vi sett under en väldig långtid i SAKs lokalförening i Malmö. Valberedning har haft det svårt att få ihop en styrelse. Styrelsen i lokalföreningen har under årens lopp varit mer eller mindre samma personer men med allt mer arbete, flytt samt familjesituationer har vi tvingats […]

Årsmöte i Malmö & föredrag av Anders Fänge 24/2, 18:00

SAKs lokalförening i Malmö Hej medlem! Härmed kallar SAKs lokalförening i Malmö alla medlemmar till årsmöte 2022! Datum: torsdag den 24 februari, 2022 Tid: kl:18.00 Plats: Hyllie Park folkhögskolan, Stensjögatan 3  Vi bjuder på fika och frukt. Anmäl dig till naderbarekzai@hotmail.com  Efter årsmötet föreläser Anders Fänge om temat ”Afghanistan och Talibaner”. Hjärtligt välkomna önskar styrelsen! OBS! Vid nominering av […]

Föreläsning om ’ Vad händer i Afghanistan’

Evenemang Välkommen till föreläsningen om det aktuella läget i Afghanistan. Nader Barekzai, ordförande i SAK Malmös lokalförening kommer berätta om vad som händer i Afghanistan. Föreläsningen anordnas av SSU i samarbete med ABF.  Tid /datum: kl. 18:00, fredag den 3/9 , 2021 Plats: ABF i Malmö  Spånehusvägen 47

Årsmötesprotokoll

Evenemang Här är årsmötesprotokoll från SAK Malmös årsmöte Häslningar Nader Barikzai Ordförande i SAK Malmö