Föreningsuppdateringar

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.

Föreläsning 18/11: Afghanistan – Samhälle & Kultur, av Anders Fänge

Evenemang Anders Fänge är en av Sveriges främsta Afghanistankännare och har arbetat med Afghanistan sedan början av 1980-talet. Mest som landchef för Svenska Afghanistankommittén, men också som journalist och för FN.  Han har medverkat i flera böcker och skrivit ett stort antal artiklar om Afghanistan och sitter sedan 2011 i Svenska Afghanistankommitténs styrelse. Anders utnämndes 2012 till […]

Information om SAK och Afghanistan

Evenemang Svenska Afghanistankommittén (SAK), inbjuder medlemmar, Afghanistanvänner och andra intresserade till informationsmöte.