Föreningsuppdateringar

Träffa SAK i Dalarna den 7 dec

Evenemang Hej medlem i Svenska Afghanistankommitténs Lokalförening i Dalarna! Vi i styrelsen för lokalföreningen i Dalarna hoppas att ni alla har det bra! Vi skulle gärna vilja träffa er och vill härmed bjuda in er till en träff i Ludvika den 7 december kl 18.00 (Ludvika församlingshem, Faluvägen 1). Ta gärna med er vänner och bekanta […]

SAK-rapporten 25 april

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 15 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 15 mars.

SAK-rapport 1 mars

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 mars.

Internationella kvinnodagen uppmärksammas i Falun!

SAKs lokalförening i Dalarna I Falun uppmärksammar vi den internationella kvinnodagen med en manifestation. Tillsammans med andra lokala föreningar riktar vi fokus på kvinnors situation världen över. Från SAK Dalarna håller Maria Holzmann och Marziya Alizada ett tal. Plats: Stora Torget – Falun Tid: 17.00 Välkommen!

SAK-rapporten 16 februari

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 16 februari.

SAK-rapporten

Alla SAK arrangerar återkommande videomöten där vi rapporterar om läget i Afghanistan och vårt arbete. Denna rapport är från 1 februari.