Barnmorskestudenterna Narjes Mohammadi, Zuhal Hussaini och Rahila Elham övar med hjälp av en docka på att ge konstgjord andning. Foto: Mohammadullah Kamal

Ge en gåva full av hopp

Känner du någon som redan har allt? Ge ett gåvobevis som ger hopp till barn och mödrar på den afghanska landsbygden.

Barnmorskor räddar liv på både nyfödda och deras mammor. På många ställen på den afghanska landsbygden finns inga barnmorskor. Därför utbildar vi fler, så att kvinnor inte ska behöva föda utan medicinsk hjälp med alla risker det innebär för liv och hälsa.

Dina pengar gör stor skillnad i Afghanistan. De ger hopp och liv åt mödrar och barn. Tack för ditt stöd!

(Ovanstående är exempel på vad gåvor kan gå till, SAK använder din gåva där den behövs mest.)
Så här ser gåvokortet du får till din mail ut.
Gåvokort
Hur vill du få gåvokortet? *Detta fält är obligatoriskt.
Du får gåvobeviset som PDF till din mejl inom några minuter efter betalning. På grund av pandemin har vi i år tyvärr inte möjlighet att skicka ett fysiskt gåvobevis.
Vem vill du hylla?
Räkna med att vi och posten behöver minst tre till fem arbetsdagar för att leverera kortet.
Leveransadress
Kontaktuppgifter
Beställare *Detta fält är obligatoriskt.

Du kommer skickas vidare till PayEx betalningssida för att slutföra din betalning. Efter genomförd betalning kommer du tillbaka hit.

När du ger en gåva till SAK kommer uppgifter om dig användas till administrera din betalning och för att kunna kommunicera med dig i framtiden. Vi kan komma att kontakta dig med information om vår verksamhet, om möjligheten att bli regelbunden månadsgivare eller med fråga om engångsgåva. Vi kan komma att dela med oss av information om dig med utomstående, men bara de som SAK har nära samarbete med, t.ex. våra underleverantörer eller de som vi är skyldiga att rapportera vår verksamhet till.

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter i  SAKs integritetspolicy.