Vi vill samla in 50 000 kronor för att utbilda fler barnmorskor.

Hjälp oss att nå vårt mål innan Mors dag, den 27 maj 2018! Det kan vara svårt att hitta en perfekt morsdagpresent. Så varför inte ge ett gåvokort? Både den mamman du firar och mammor i Afghanistan har glädje av den. Kortet är fint i sin enkelhet men du kan också kombinera med en morsdagsblomma eller morsdagstårta. Beställ ditt kort redan nu, det kostar bara 100 kronor och postas dit du önskar!

Hit går ditt stöd:

Så här kan ni bidra

babykit för att uppmuntra mammor att föda på sjukhus
100 kr,
Tre st babypaket.

I babypaketet finns tvål, mössa, strumpor och handduk. Babypaketet ges till blivande mammor för att uppmuntra dem till att komma och föda på sjukhus. För ingen ska behöva dö i samband med sin förlossning!

förlossningskit
41 kr,
Ett förlossningspaket.

Vårt förlossningspaket används på sjukhus och innehåller en klämma för att klippa av navelsträngen, ett skalpellblad, tvål, skyddsöverdrag till britsen, två lakan och en påse för att förvara mammans kläder. 

3 409 kr,
En månads utbildning av en barnmorska.

Det här är barnmorskan Narges. Hon har utbildats av Afghanistankommittén och nu utbildar hon andra. Hon blev till och med utsedd till den bästa barnmorskan i Afghanistan år 2016! Hjälp oss att utbilda fler som Narges som räddar liv på landsbygden!

Beställ ditt kort här. 

Om du inte vill beställa ett Mors dag-kort, finns även andra sätt att stödja Afghanistankommittén:
 

Skänk via Swish till 9007808.  Ett förlossningspaket kostar till exempel bara 41 kr! Ange ”Mor 2018” i ämnesraden.

Det enklaste sättet att stödja oss långsiktigt är att bli månadsgivare. Anmäl ditt intresse här.

Se filmen om våra barnmorskeutbildningar här (3 min).