SAKs lokalförening i Malmö

Välkommen till Malmös lokalförening med många medlemmar som är både svenskar, afghaner och andra nationaliteter. Svenska Afghanistankommittén gör skillnad och har gjort så i över 30 år.

Bor du i södra Skåne så kan du om du vill ingå i vårt lokala team. Vi jobbar i huvudsak med att sprida information om Afghanistans situation samt att samla in pengar.

Varje krona gör en enorm skillnad t.ex. räcker 330 kronor till 10 kryckor, 700 kronor till en benprotes, 998 kronor till sittmattor och en vattenpump för en hel skola.

Är Du medlem eller vill bli det, skicka oss din e-postadress till oss, så att vi kan nå dig snabbt och på ett miljöriktigt sätt kan meddela dig viktig information. Tack för din medverkan!

 

Föreningsuppdateringar

Evenemang

Årsmötesprotokoll

Evenemang Här är årsmötesprotokoll från SAK Malmös årsmöte Häslningar Nader Barikzai Ordförande i SAK Malmö

Kallelse till SAK Malmös årsmöte

Evenemang Hej medlem! Härmed kallas du till Malmö Afghanistankommittens årsmöte. Årsmötet kommer vara digitalt i zoom.  Meddela oss senast 15 mars om du vill delta så skickar vi en länk via e-post! Skriv till mig Nader Barekzai naderbarekzai@hotmail.com  Årsmötehandlingarna kommer skickas två veckor innan mötet men de ligger här också. Ser fram emot att träffa er. Hälsningar Nader […]

Lokalt årsmöte SAK Malmö

Evenemang Hej medlem! Hämed kallas du till SAK Malmös årsmöte.  Vi kommer bland annat prata om föreningens verksamhet och dess framtid. Vi gärna behöver fler medlemmar att engagera sig i föreningen. Plats: Hyllie Park folkhögskolan, Stensjögatan 3   Vi bjuder på fika och frukt! Hjärtligt välkomna önskar styrelsen! SAK Malmö