Visa att ditt företag gör skillnad

Det finns många sätt att stödja oss på. Antingen som en enskild aktivitet eller som ett långsiktigt samarbete. Tillsammans kan vi hitta den bästa samarbetsformen som passar ditt företag bäst.

Så här kan ni bidra

Sökes – orädd företagspartner!

Vi söker samarbetspartners som brinner för förändring och som vill göra riktig skillnad! 

Att skapa förändring tar tid. Det kräver envishet och långsiktigt arbete.

Under snart 40 år har vi arbetat för att ge de mest utsatta i Afghanistan en chans att skapa sig ett bättre liv. Genom att utbilda, skapa säkrare hälsovård, öka möjligheterna till självförsörjning och bygga ett mer jämställt samhälle.  

Det tar tid. Men leder till livsavgörande förändring för människorna. 

Nu söker vi envisa, orädda och hängivna företag. Som vill vara med och skapa förändring tillsammans med oss. Och som vågar stå upp för Afghanistan, och kämpa för att ge människor makt över sin utveckling och sina liv genom ökad jämställdhet och social rättvisa. 

Det finns många sätt att stödja oss på. Antingen som en enskild aktivitet eller som ett långsiktigt samarbete. Tillsammans kan vi hitta den bästa samarbetsformen som passar ditt företag bäst.

Vi söker partners som är lika orädda som vi

Afghanistan är ett av världens farligaste länder – korrupt, högt våld och utbredd fattigdom.

Det är ett komplicerat och farligt land att verka i. Men desto viktigare blir det för befolkningen att det finns människor som vågar stanna kvar och fortsätta kämpa för långsiktig förändring på plats. 

SAK har över 6000 anställda varav 99% är afghaner. Vi har arbetat på plats i Afghanistan sedan 1982 - trots krig och konflikter, oavsett säkerhetsläge. 

Vi anpassar oss efter situationen, men vi lämnar aldrig. För vi vet hur viktigt vårt arbete är. 

SAK fungerar som ett långsiktigt stöd för de mest utsatta i Afghanistan - med särskild inriktning på kvinnor, barn, människor med funktionsnedsättning och internflyktingar.

Vårt arbete har ett stort fokus på mänskliga rättigheter och jämställdhet. Att ge människor i Afghanistan, oavsett vilka de är, en röst och en möjlighet att påverka både sin egen situation och den lokala samhällsutvecklingen. 

Vad ni får ut av ett samarbete

Vi hjälper till att skräddarsy projekt utifrån er verksamhet, om det t.ex. är något område ni brinner extra mycket för eller om det finns något mål som vi kan hjälpa er uppnå.

Vi ger er en chans att vara med från start i ett konkret projekt - få kontinuerliga uppdateringar för att få se projektets utveckling (bild/video-material, kanske även åka dit och delta på plats?)

Exakt hur samarbetet och hur ni vill delta anpassas efter era behov och er kapacitet. 

Vi kan erbjuda föreläsningar och utbildning för personal – som en del av hållbarhetsarbete. För att visa på genuint engagemang och mod inifrån er verksamhet. Vi bidrar även gärna med material som ni själva kan använda tillsammans med er personal. 

Våra vänner är era vänner – ett samarbete med oss skapar en chans för er att bygga nätverk och relationer med andra likasinnade aktörer som delar ert engagemang och era värderingar.

Vi söker modiga företag

Så här kan ni bidra

Kontakta oss

Ring mig eller fyll i dina uppgifter nedan så hör jag av mig till dig.

När du ger en gåva till SAK kommer uppgifter om dig användas till administrera din betalning och för att kunna kommunicera med dig i framtiden. Vi kan komma att kontakta dig med information om vår verksamhet, om möjligheten att bli regelbunden månadsgivare eller med fråga om engångsgåva. Vi kan komma att dela med oss av information om dig med utomstående, men bara de som SAK har nära samarbete med, t.ex. våra underleverantörer eller de som vi är skyldiga att rapportera vår verksamhet till.

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter i  SAKs integritetspolicy.