Från vänster: Siwita Nasser, Sahar Mohammadi, Caroline Nilsson, Hamed Abbasi.  Foto:Katarina Hellström.

Ung och aktiv

Är du ung och vill göra en utåtriktad aktivitet inom Afghanistankommittén, men vet inte hur? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Som ung och medlem kan du få stöd, för att arrangera aktiviteter i din stad. Du kan till exempel bjuda in till en filmkväll, föreläsning eller nåt annat skoj! Din idé och ditt engagemang är viktigt! Tillsammans mes oss kan de bli verklighet!

Vi ser gärna att du/din aktivitetsgrupp sprider information om Afghanistan och Afghanistankommitténs utvecklingsarbete. Om ni behöver kan ni bjuda in oss som kan komma till er och föreläsa. Fundera på hur ni kan uppmuntra era besökare att visa sitt stöd för Afghanistan genom Afghanistankommittén. Till exempel genom bli medlem eller månadsgivare under aktiviteten.

Sök pengar till ditt projekt

Vissa aktiviteter kan medföra kostnader. Då kan du söka pengar från oss, max 3000 kronor. Sök pengar genom att skriva om följande tre steg:

  1. Aktivitetsplan - vad ska ni göra?
  2. Tidsplan - när ska ni göra det?
  3. Budget - vad och hur mycket kostar det?
     

OBS! För att söka pengar till en aktivitet i Afghanistankommitténs namn ställer vi följande krav:

  • Att minst tre personer är medlemmar i Afghanistankommittén. Fler personer får ingå i er grupp även om de inte är medlemmar. För unga upp till 25 år kostar ett medlemskap bara 110 kronor. Bli medlem här!
  • Att ni följer Afghanistankommitténs stadgar.

Skicka din ansökan till enayatullah.adel@sak.se